Fitnessen na herstel van corona

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Fitnessen na jouw herstel van corona is verstandig als je langdurige klachten ervaart. Deze klachten kunnen lichamelijk zijn, zoals een verminderde conditie of spierkracht of benauwdheid of kortademigheid. Ook kun je mentale problemen ervaren doordat je constant vermoeid bent en een verminderde belastbaarheid en uithoudingsvermogen hebt. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg raden we je daarom aan na het herstel van corona bij ons te gaan fitnessen. Wij zijn niet zomaar een sportschool: wij bieden namelijk een persoonlijke aanpak gericht op jouw wensen en behoeften. Heb jij een coach nodig voor jouw herstel? Lees dan snel verder.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Onze speciale benadering voor het fitnessen na herstel van corona

Als jij besluit bij ons te komen voor een goed herstel na covid, dan maken we samen een persoonlijk plan. Hierin staat alles wat jij nodig hebt om fitter te worden. Niet alleen zul je je conditie en uithoudingsvermogen weer gaan trainen na corona, we zullen ook fysiotherapie en een gezonde voeding adviseren. Uiteraard bouwen we de oefeningen langzaamaan op. Op het moment dat jij klaar bent voor een volgende stap, zullen we deze samen zetten. We zullen altijd naar jou luisteren en het plan te allen tijde op jou aanpassen. Wil jij gaan fitnessen na herstel van corona? Laat ons jou dan helpen.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Laat ons team specialisten jou helpen

Heb jij revalidatie nodig na corona of wil je graag jouw conditie weer verbeteren? Kom dan na jouw herstel van corona bij ons medisch sportcentrum in Tilburg fitnessen! Ons team staat klaar om jou te verwelkomen en te helpen. Neem contact met ons op via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.