Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Met fysiosport van Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg train jij je lichaam op een verantwoorde manier. Dankzij onze ervaren en gecertificeerde coaches en sportfysiotherapie in Tilburg, loop je geen risico op blessures of klachten, terwijl je jouw fysieke en mentale gesteldheid verbetert. Je leert het beste uit je lichaam te halen met een persoonlijk sportplan waarbij de focus ligt op het zoeken naar oplossingen en methodes die voor jouw lichaam werken. Wil jij dit ook? Dan vertellen we je graag meer over onze fysiosport in Tilburg.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Succesplan op maat voor blijvend resultaat bij onze fysiosport in Tilburg

Bij onze fysiosport in Tilburg helpen we je bij het zoeken naar een sportplan dat werkt voor de lange termijn. Daarbij vragen we niet het onmogelijke van je en proberen we het altijd leuk én makkelijk te houden. Op basis van jouw lichaam, wensen en mogelijkheden stellen we een persoonlijk plan op voor sportfysiotherapie in ons medisch sportcentrum. Op die manier worden veranderingen teweeggebracht die je levenskwaliteit écht verbeteren. Hiervoor past het team van coaches verschillende technieken en methodes toe, zoals fysiotherapie en een fitnessplan.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Klachten verminderen met sportfysiotherapie

Met sportfysiotherapie leggen we de focus op het oplossen van lichamelijke klachten door middel van specifieke oefeningen voor jouw lichaam. Rugklachten verminderen, revalidatie vergemakkelijken: het zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Een van de pijlers die zorgt voor lichamelijke klachten, is overgewicht. Daarom zijn wij ook expert op het gebied van afvallen en voorzien we je van gedegen voedings- en bewegingsadvies. Dankzij onze gewichtsconsulente in combinatie met onze fysiosport in Tilburg verbeter jij jouw gezondheid!

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Vraag meer informatie aan over fysiosport bij ons in Tilburg

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van sportfysiotherapie binnen onze sportclub? Neem voor meer informatie over fysiosport in Tilburg contact op via het contactformulier. Ook kun je ons telefonisch bereiken via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.