Fysiotherapie na corona

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als jij langdurige en aanhoudende klachten hebt, kan fysiotherapie na corona helpen. Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg hebben wij een team aan coaches voor jou klaarstaan die tevens erkende fysiotherapeuten zijn. Wil jij een voorspoedig herstel na corona en heb je daarbij fysiotherapie nodig? Dan staan wij graag voor je klaar.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Waarom fysiotherapie na corona?

Als jij het virus zwaar onder de leden hebt gehad, kun je hiervan hevige, langdurige klachten ervaren na jouw herstel. Hieronder vallen vermoeidheidsklachten en moeite hebben met bewegen. Een fysiotherapeut kan jou helpen je dagelijkse activiteiten weer op te pakken. In ons medisch sportcentrum bieden we fysiotherapie na corona volgens een persoonlijk behandelplan. We kijken samen naar jouw klachten en kijken welke training na covid het beste voor jou is. Vervolgens gaan we hiermee samen aan de slag en zorgt onze herstelcoach ervoor dat jij de oefeningen verantwoord uitvoert, zodat er geen risico’s op ergere klachten of blessures ontstaan. Tevens voorzien we jou ook van passend voedingsadvies, zodat je het optimale uit jezelf kunt halen en een voorspoedig herstel hebt.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Pak jouw dagelijkse activiteiten weer op met hulp van onze fysiotherapeut

Heb jij nog veel last van de bijwerkingen van het virus en wil je graag de hulp van een fysiotherapeut inschakelen? Kom dan naar onze fysiotherapie in Tilburg die speciaal bedoeld is voor mensen die na corona langdurige klachten hebben. Bekijk onze tarieven en neem contact met ons op om zo snel mogelijk met jouw herstel te beginnen. Je bereikt ons via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.