Gezond eten in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als jij hulp nodig hebt bij gezond eten, staan onze specialisten in Tilburg graag voor je klaar. Gezond eten is belangrijk, maar zeker niet altijd even makkelijk om te realiseren. Daarom is het goed dat wij bij Lifestyle Club Totaal Vitaal professionele begeleiding op dit gebied aanbieden. Dankzij een ervaren en gecertificeerde voedingsconsulente weet jij precies welke voeding je nodig hebt om aan jouw gezondheid te werken. Maar wat kan je verwachten van voedingcoaching in Tilburg en hoe maak je gezond eten gemakkelijker? Op al deze vragen kan onze voedingsconsulent antwoordgeven.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Voortaan gezond eten dankzij professionele hulp uit Tilburg

Wie zegt dat gezond eten moeilijk is? Laat je begeleiden door een voedingsconsulent en gezonder worden is geen uitdaging meer. Op basis van jouw lichaamssamenstelling, professioneel gemeten met een Inbody Scanner, wordt een specifiek voedingsplan opgesteld door de coaches in onze sportschool. Onze scan is 98 procent accuraat en garandeert precies de voeding die je nodig hebt om af te slanken en fitter te worden. Daarbij krijg je bij persoonlijke begeleiding van een lifecoach in Tilburg ook betrouwbare hulpmiddelen aangeboden om jouw lichaam te ondersteunen tijdens het afslanken. iVentri training helpt om de buikspieren te versterken, terwijl je met het BenFit en SLIMDIET dan weer je relatie met voeding positief verandert. Ook als je rugklachten hebt of naast een gezondere voeding ook graag geholpen wordt door een ervaren fysiotherapeut, bieden wij hier diverse oplossingen voor.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Contact over gezond eten met voedingsschema’s uit Tilburg

Wil je meer weten over onze professionele aanpak in Tilburg die het voor jou mogelijk maakt om gezond te gaan eten? Neem contact op met jouw voedingsconsulent van Lifestyle Club Totaal Vitaal. Bel ons of vul het contactformulier in. Je bereikt ons via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.