Leefstijlinterventie in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als je ooit hebt overwogen om een verandering in je levensstijl te maken, is het wellicht tijd om kennis te maken met leefstijlinterventie in Tilburg. Deze aanpak is erop gericht om je te helpen bij het aannemen van een gezondere levensstijl door middel van gerichte begeleiding en ondersteuning.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Waarom kiezen voor leefstijlinterventie?

De leefstijlcoach is nog een vrij nieuw beroep. Sinds 1 januari 2019 wordt de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) vergoed binnen de basisverzekering voor mensen met obesitas (of overgewicht en ziekterisico).

Bekijk nu eerst de korte video met hoe dat werkt

En meld je daarna gelijk aan voor kennismaking via het contactformulier.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat doet een leefstijlcoach precies?

Bij ons sportcentrum wordt gekeken vanuit het doel van de client/deelnemer en werkt daarbij alle relevante leefstijlthema’s af. Hierbij kun je denken aan voeding, bewegen, stressfactoren, slaap en ontspanning, maar ook je dagindeling, patroonherkenning, valkuilen, gewoontes en je bewuster zijn van signalen in je lichaam.

  • Vanaf 1 oktober 2021 zijn we ook bij Lifestyle club Totaal Vitaal hiermee van start gegaan. Je wordt begeleid door een BLCN gecertificeerde coach, die over alle nodige kennis en vaardigheden beschikt om jou te motiveren, te informeren en te begeleiden! Wij bieden het COOL programma aan;
  • Het is een tweejarig traject;
  • Waarin je zowel individueel als in groepsverband wordt begeleid;
  • Je krijgt acht individuele gesprekken en zestien groepsbijeenkomsten, verdeeld over twee jaar.

Individuele gesprekken:
In de deze gesprekken met een personal coach gaan we kijken wat het maakt, dat bepaalde doelstellingen nog niet behaald zijn. Wat speelt er allemaal nog meer naast voeding en beweging, en met welke kleine stappen kunnen we beginnen? Tijdens deze gesprekken is er ook een meting/weging, en word je gecoacht naar een gezondere leefstijl.

Groepsbijeenkomsten:
In deze bijeenkomsten voor leefstijlinterventie gaan we werken aan jouw doelstellingen en lopen we alle aspecten van een gezonde leefstijl na. Wat zijn jouw valkuilen, patronen en ‘slechte’ gewoontes. Door middel van stukjes theorie, opdrachten, spelvormen, stellingen en filmpjes ga jij elke bijeenkomst weg met een of meerdere actiepunten. Hier kan jij de komende weken weer mee aan de slag.

 

Voor wie?

  • Je bent 18 jaar of ouder en gemotiveerd om het traject twee jaar voort te zetten;
  • Een BMI boven de 25 met een risicofactor (hoge bloeddruk, diabetes, te hoog cholesterol of slaapapneu);
  • Een BMI boven de 30.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Deelname of meer info?

Als je aan de voorwaarden voldoet, krijg je dit programma volledig vergoed vanuit de basisverzekering en gaat niet van je eigen risico af. Vraag info aan via dit contactformulier.