Revalidatie voor coronapatiënten

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Revalidatie voor coronapatiënten is erg belangrijk voor de mensen die door covid in het ziekenhuis hebben gelegen, maar ook voor mensen die veel klachten ervaren na het virus. Heb jij last van vermoeidheid, kortademigheid of andere lichamelijke problemen? Bij Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg bieden we revalidatie op maat voor coronapatiënten. Samen zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer herstelt!

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Revalidatie met succesvol effect voor coronapatiënten

Als jij tijdens jouw besmetting met corona ernstige longklachten, zoals een longontsteking, hebt opgelopen, kan je hier nog lang last van hebben. Dit is misschien confronterend, omdat je hierdoor jouw dagelijkse werkzaamheden niet meer goed kan oppakken. Bij onze medische sportschool in Tilburg helpen we jou graag jouw leven weer op de rails te krijgen. Dit doen we door revalidatie voor coronapatiënten aan te bieden. Revalidatie is een lang traject en bestaat uit verschillende onderdelen. Zo ga je fitnessen, maar bieden we ook mentale ondersteuning. Onze herstelcoach heeft ervaring met coronapatiënten en weet daarom precies wat jij nodig hebt tijdens je revalidatie. Bij de een is dit uiteraard meer dan bij de ander. Daarom gaan wij altijd voor een persoonlijke aanpak en stellen we voor iedereen een persoonlijk behandelplan op.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Begin met revalideren bij ons in Tilburg

Heb jij er veel moeite mee dat jij door corona weinig kan ondernemen en veel lichamelijke klachten ervaart? Schrijf je dan bij ons in en wij helpen je graag verder. Samen kijken we hoe we jouw lichaam weer sterker kunnen maken met onze revalidatie voor coronapatiënten. Zie jij personal training voor ex-coronapatiënten wel zitten? Neem dan contact met ons op via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.