Speciaal rugprogramma in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Bij ons sportcentrum is nu een speciaal rugprogramma dat gericht is op het verlichten en voorkomen van deze ongemakken. Steeds meer mensen ervaren rugklachten, of het nu komt door een zittende levensstijl, fysieke inspanning of gewoon door de stress van het dagelijks leven. Wij helpen je graag verder!

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Alles wat je moet weten over het speciaal rugprogramma

Het speciaal rugprogramma is geen standaard fitnessroutine. Het is een uitgekiend plan ontwikkeld door deskundigen om de kern- en rugspieren te versterken, de flexibiliteit te verbeteren en pijn te verminderen. Dit programma bij Lifestyleclub Totaal Vitaal combineert oefeningen, stretchen, en soms zelfs speciale apparatuur om de rug te ontlasten en tegelijkertijd te versterken. Of je nu chronische rugpijn hebt, herstelt van een blessure, of gewoon preventief aan je ruggezondheid wilt werken met behulp van onze specialisten, het speciaal rugprogramma kan op maat worden aangepast om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met professionele begeleiding en een toegewijde aanpak zijn de resultaten zowel op korte als op lange termijn indrukwekkend.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Neem de stap en vraag meer informatie aan

Interesse in het verbeteren van je ruggezondheid met het speciaal rugprogramma in ons sportcentrum in Tilburg? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uitgebreide informatie aan. Ontdek hoe je met de juiste begeleiding en oefeningen je rugklachten kunt verminderen of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen. Dry needling kan hier ook bij helpen. Het is jouw kans om actief te werken aan een gezondere, sterkere rug en een betere kwaliteit van leven.