BenFit programma in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om af te vallen, dan heb je wellicht al gehoord van de Slimdiet methode of het BenFit programma bij ons in Tilburg. Deze revolutionaire aanpak heeft al talloze mensen geholpen hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Ben jij het zat om in cirkels te bewegen, zonder échte progressie? Je bent niet alleen. Dagelijks zijn er velen zoals jij die op zoek zijn naar die ene oplossing die duurzame resultaten biedt.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Ontdek de kracht van het BenFit programma of de Slimdiet methode

Diepgaander dan je zou verwachten, is het BenFit programma meer dan alleen een dieet of een trainingsroutine. Het is een holistische benadering voor jouw welzijn. Door het BenFit programma te omarmen samen met een personal coach, geef je jezelf de kans om je voedingsgewoonten, lichaamsbeweging en mentale welzijn in balans te brengen. Bij elk stapje dat je zet binnen dit programma, word je ondersteund door specialisten die jouw succes evenzeer wensen als jij. En laten we eerlijk zijn, in een stad als Tilburg, met zijn levendige cultuur en snelle tempo, heb je een programma nodig dat past bij jouw levensstijl. Het BenFit programma doet precies dat!

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Variant 1) BenFit

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid. Wekelijks krijg je menu’s mee en word je letterlijk aan de hand meegenomen naar een gezonde leefstijl.

Benfit is:

  • Positief in het leven staan;
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht;
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven.

In de meeste gevallen kan BenFit geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw aanvullende verzekering.

Variant 2) Slimdiet

De Slimdiet methode bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk, handig en betaalbaar. Alle maaltijden bevatten de juiste voedingsstoffen die je nodig hebt voor een gezonde leefstijl. Samen met je leefstijl coach volg je vier stappen op weg naar een gezonde leefstijl. De werking is simpel. De maaltijden zitten boordevol eiwitten en bevatten zeer weinig koolhydraten waardoor je lichaam optimaal in de vetverbranding komt te zitten (ketose). Hierdoor kun je in relatief korte tijd snel resultaat behalen.

Waarom zou je kiezen voor slimdiet:

  • Supermakkelijk;
  • Snel resultaat;
  • Handig en betaalbaar.

Deze methode onderscheidt zich door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, gericht op het verkrijgen van een blijvend resultaat. Waar andere diëten vaak focussen op snelle en tijdelijke oplossingen, zorgt Slimdiet voor een duurzame gewichtsafname. Door middel van speciaal samengestelde maaltijdvervangers en professionele begeleiding bij Lifestyleclub Totaal Vitaal, word je stap voor stap begeleid naar jouw ideale gewicht. Bovendien krijg je handvatten aangereikt om ook op de lange termijn gezond en slank te blijven. De combinatie van evenwichtige voeding, regelmatige beweging en persoonlijke begeleiding maakt de Slimdiet methode een succes voor velen.

Nu is het jouw beurt: vraag meer informatie 

Het klinkt allemaal geweldig, toch? Maar misschien heb je nog vragen of twijfels over het BenFit programma. Dat is volkomen normaal. Voordat je jezelf volledig toewijdt aan zo’n belangrijk besluit, is het essentieel om volledig geïnformeerd te zijn. Neem daarom de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven door nu meer informatie over het BenFit programma aan te vragen. Een lifecoach van Lifestyleclub Totaal Vitaal, hét sportcentrum in Tilburg, staat voor je klaar om je te begeleiden op deze reis naar een betere jij.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Ontdekken welke vorm het beste bij jouw wensen past?

Vul dan het onderstaande contactformulier in en ons team neemt binnen één werkdag contact met je op voor persoonlijke kennismaking en advies.