iVentri trainingen in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Heb je al kennisgemaakt met de iVentri trainingen in Tilburg? Deze unieke trainingsmethode wint snel aan populariteit en heeft al talloze mensen geholpen om hun fysieke en mentale potentieel te ontdekken.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

De impact van iVentri trainingen in Tilburg

Waarom kiezen steeds meer mensen voor iVentri trainingen bij ons sportcentrum in Tilburg? De kracht van deze trainingen ligt in de combinatie van moderne technieken met traditionele trainingsprincipes. Hierdoor ontstaat een evenwichtig programma dat zowel het lichaam als de geest uitdaagt. iVentri trainingen gaan verder dan standaard fitnessroutines. Ze richten zich op het versterken van je kernspieren, verbeteren van je uithoudingsvermogen en bevorderen van mentale veerkracht. Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal wordt speciale aandacht besteed aan het waarborgen dat elke deelnemer de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt, zodat je maximale resultaten kunt behalen.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Ontdek zelf de voordelen: vraag nu informatie aan

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven te brengen, al dan niet met behulp van een personal coach? Om je grenzen te verleggen en een nieuwe vorm van training te ervaren? Stap in de wereld van iVentri trainingen en ontdek wat het voor jou kan betekenen. Aarzel niet en neem nu contact op met onze specialisten om meer te weten te komen over deze revolutionaire trainingsmethode. Jouw pad naar een sterker en veerkrachtiger zelf begint hier.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

iVentri -trainingen

iVentri is een unieke manier om buikvet te verminderen. Met de gemakkelijk bruikbare gordel zie je snel resultaat en verbeter je ook je huidstructuur.

Zet nu deze twee stappen:

1 – Bekijk deze korte video (1min25)

2) Maak persoonlijk kennis met iVentri

Vul je gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking. Snel van je buikvet af.