Cirkeltraining in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Cirkeltraining in Tilburg is dé manier om je fysieke conditie naar een hoger niveau te tillen, ongeacht je huidige fitnessniveau. In een wereld waar onze schema’s hectisch zijn en tijd kostbaar, is efficiënte training de sleutel. En wat is er nu efficiënter dan een work-out waarbij je in korte tijd je hele lichaam traint?

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Meer over de voordelen van cirkeltraining in Tilburg

Het unieke aan cirkeltraining in Tilburg is de combinatie van cardio- en krachttraining in één sessie. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je spierkracht en uithoudingsvermogen verbetert, maar ook je hart en longen traint. De trainingen bestaan uit verschillende stations waarbij je telkens andere oefeningen uitvoert, wat zorgt voor variatie en uitdaging. Deze methodiek zorgt ervoor dat verveling geen kans krijgt en je lichaam continu wordt uitgedaagd. Daarnaast past cirkeltraining zich aan jouw tempo en niveau aan, wat het geschikt maakt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw of gewoonweg een betere algehele fitheid, cirkeltraining biedt het allemaal.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Neem de controle: vraag vandaag nog informatie aan

Het klinkt veelbelovend, nietwaar? Maar misschien zit je nog met vragen of twijfels over cirkeltraining. Dat begrijpen we volkomen. Daarom nodigen we je uit om alle informatie te verkrijgen die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Wacht niet langer en neem de controle over je gezondheid en fitheid. Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek wat cirkeltraining in Tilburg, aangeboden door Lifestyleclub Totaal Vitaal, hét sportcentrum in Tilburg, voor jou kan betekenen. Stap in de cirkel van welzijn en fitness en begin jouw reis naar een fittere jij!