e-Flexx training in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als jij fitter, strakker en krachtiger wil worden maar niet veel tijd hebt of gewoon sneller resultaat wil zien, dan is e-Flexx training of trainen met de eGym in Tilburg iets voor jou! Het is een unieke manier van trainen die gebruik maakt van elektrische spierstimulatie (EMS) om je resultaten te versnellen en je trainingsefficiëntie te verhogen.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Wat maakt e-Flexx of eGym training in Tilburg zo speciaal?

Bij e-Flexx training draag je een speciaal pak dat kleine elektrische impulsen naar je spieren stuurt terwijl je traint. Dit zorgt ervoor dat je spieren op een dieper niveau worden geactiveerd dan bij traditionele training. In feite kun je in slechts 20 minuten e-Flexx training hetzelfde resultaat bereiken als na uren in de sportschool. Bovendien is e-Flexx training bij ons sportcentrum in Tilburg zeer geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu herstelt van een blessure, je conditie wilt verbeteren of gericht wilt werken aan spieropbouw, e-Flexx training, eventueel met een personal coach, biedt de oplossing. Het minimaliseert ook de impact op je gewrichten, waardoor de kans op blessures afneemt.

 

eGym: 2 x 30 minuten trainen per week

 • Eenvoudig, snel en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke eGym chippolsband;
 • Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
 • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
 • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
 • Fit in 30 minuten;
 • Hoge vetverbranding;
 • Extra spieropbouw die ook op lange termijn voor een betere verbranding zorgen;
 • Binnen zes trainingen 10% tot 30% meetbare vooruitgang.

 

e-Flexx: weer goed lenig

e-Flexx: Vier speciaal ontwikkelde volautomatische apparaten om de lenigheid te bevorderen:

 • Vermindering van rugklachten;
 • Verhogen beweeglijkheid van gewrichten;
 • Terugbrengen van stijfheid;
 • Verbeteren houding;
 • Voorkomen van blessures en klachten.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Begin je e-Flexx avontuur: Vraag nu informatie aan

e-Flexx training – een mix van fitness en elektromyostimulatie training  – heeft al talloze mensen geholpen hun fitnessdoelen te bereiken. Wil je weten hoe deze revolutionaire training jou kan helpen? Wacht niet langer! Vraag vandaag nog meer informatie aan en laat je informeren door de experts van Lifestyleclub Totaal Vitaal. Betreed een nieuwe wereld van fitness en ontdek wat e-Flexx of eGym training voor jou kan betekenen!

 

Maak gratis kennis met eGym en e-Flexx

Vraag hieronder alle (start)informatie aan.