Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

De weg naar jouw persoonlijke doelen begint bij onze fitness in Tilburg. Lifestyle Club Totaal Vitaal biedt een team van ervaren en gecertificeerde coaches en voedingsconsultenten die jou helpen fitter en gezonder te worden. Bij ons reken je op een betrouwbare en professionele aanpak in onze fitness in Tilburg. Het maakt niet uit wat jouw persoonlijke doelen zijn, wij staan voor je klaar. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of chronische lichamelijke klachten hebt die verholpen moeten worden: wij weten wat de juiste aanpak is. Dankzij een ervaren coach of voedingsconsulent weet jij precies wat er moet gebeuren om je lichaam sterker te maken en van een optimale gezondheid te genieten. En dat is natuurlijk heel wat waard.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Persoonlijke begeleiding bij fitness in Tilburg

Bij onze fitness in Tilburg werken we met een persoonlijke aanpak. Bespreek jouw doelen en wij kijken hoe we die samen kunnen bereiken. Als je met fitness wil beginnen maar niet zo goed weet hoe dat moet, dan kan onze lifestyle coaching en voedingsadvies jou zeker helpen. Hiervoor krijg je gratis startinformatie, zodat je wegwijs wordt. Fitness bij ons in Tilburg omvat cirkeltraining, EMS-training, personal training, gewone fitness en meer. Allemaal dragen deze bij aan het bereiken van een optimale gezondheid. Op basis van jouw noden, mogelijkheden en situatie wordt altijd de beste oplossing aangeboden.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Contacteer ons

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van fitness bij ons in Tilburg en onze persoonlijke aanpak? Heb je altijd al willen starten met fitness, wellicht met personal training, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Vraag nu gratis alle (start)informatie aan voor fitness bij Totaal Vitaal in Tilburg Noord en Tilburg Centrum.