Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Ben jij recentelijk genezen van corona en heb je een herstelcoach nodig, omdat je nog lichamelijke klachten ervaart? Dan helpen wij bij Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg jou graag. Wij bieden speciale trainingen voor mensen die goed willen herstellen na corona en veel klachten ervaren. Op basis van jouw problemen en wensen stellen we een persoonlijk behandelplan op en hopen we natuurlijk dat jouw herstel na covid-19 bij ons spoedig verloopt en je daarna van alle complicaties af bent!

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

De juiste aanpak voor volledig herstel na corona dankzij onze herstelcoach

Als jij ernstig ziek bent geworden en goed wilt herstellen na corona, heb je een ervaren deskundige nodig die jou hierbij helpt. Bij onze sportschool in Tilburg bieden we alles wat jij nodig hebt. Ervaar jij bepaalde spierklachten? Dan biedt onze herstelcoach fysiotherapie na corona aan. Jij geeft aan waar je last van hebt en wij kijken met welke aanpak we het beste herstel na covid-19 kunnen bereiken. Heb jij in het ziekenhuis gelegen en merk je naast spierklachten ook vermoeidheid en ademhalingsproblemen? Onze herstelcoach voor corona kan jou ook revalidatie voor coronapatiënten adviseren. Dit is een goede manier om te herstellen na corona en dankzij onze deskundigen mag je erop vertrouwen dat je professioneel behandeld wordt tijdens jouw herstel na covid-19.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Hoe gaat herstellen na corona in zijn werking?

Als jij besluit onze herstelcoach voor corona in de arm te nemen om te herstellen, plannen wij eerst een gesprek met je in. Tijdens dit gesprek beschrijf jij jouw klachten en vertel jij hoe jij jouw herstel na covid-19 graag wilt zien. Vervolgens gaat onze herstelcoach voor jou aan de slag met het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Dit bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Zo zul je gaan fitnessen om je conditie stap voor stap te verbeteren, maar krijg je ook fysiotherapie om jouw spieren soepel te maken. Wil jij ook zo snel mogelijk herstellen na corona? Bekijk dan de mogelijkheden rondom de herstelcoach voor corona bij ons sportcentrum in Tilburg.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Bekijk onze tarieven

Zoek jij naar een herstelcoach die jou kan helpen na het herstel van covid-19? Bekijk dan onze mogelijkheden in Tilburg. Wij hebben de tarieven overzichtelijk op een rij voor je gezet en als je vragen hebt, staan wij je graag te woord. Je neemt contact met ons op via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.