Lifestyle coach in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Een lifestyle coach in Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal is een onmisbare schakel bij het duurzaam verbeteren van je gezondheid. Met onze coaching in Tilburg helpen wij je jouw doelen te bereiken. Het is namelijk één ding om deze persoonlijke doelen op te stellen, maar het realiseren hiervan is voor veel mensen ingewikkeld. Dankzij onze coaching in Tilburg behaal jij deze doelen veel sneller door de begeleiding van een persoonlijke coach. Deze helpt jou om jouw persoonlijke plan ten uitvoer te brengen!

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Een gecertificeerde lifestyle coach in Tilburg

Waarom zou je nu een persoonlijke coach in Tilburg moeten inschakelen om jouw fitnessdoelen te bereiken? Als BCN- of GLI-gecertificeerde coach beschikt jouw begeleider over alle nodige kennis en vaardigheden om jou te motiveren, te informeren en te begeleiden tijdens bijvoorbeeld het fitnessen!

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Balans: dé sleutel tot een gezonde levensstijl dankzij coaching in Tilburg

Een persoonlijke coach in Tilburg beseft dat langdurige resultaten neerzetten enkel kan als er lichamelijke en geestelijke balans is. Bij het opstellen en uitvoeren van jouw op maat gemaakte plan houdt jouw persoonlijke coach in Tilburg tijdens coaching altijd rekening met de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Dat maakt het zoveel gemakkelijker om jouw doelen te bereiken! Jouw persoonlijke lifestyle coach in Tilburg kan je middels coaching als geen ander helpen om de juiste voedingsgewoontes, vorm van beweging en manieren om te herstellen, te integreren in je leven. Zo zie je jouw eigen gezondheid en fitness elke dag verbeteren – en houd je het ook vol!

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Behaal jouw doelen met onze professionele coaching in Tilburg

Het is makkelijker je doelen te bereiken als je op persoonlijke wijze wordt geholpen door jouw lifestyle coach in Tilburg. Afhankelijk van jouw doelen, je lichaam, je mogelijkheden en meer wordt een specifiek plan opgesteld dat perfect bij jou past. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van coaching of een lifestyle coach in Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal en onze tarieven? Neem telefonisch contact met ons op via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal of via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone of vul het online formulier in.