Persoonlijke begeleiding voor fitness in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Heb je al ooit de kracht ervaren van persoonlijke begeleiding voor fitness in Tilburg? Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet, met de juiste begeleiding kun je jouw fitnessdoelen sneller en efficiënter bereiken.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

De unieke aanpak van persoonlijke begeleiding voor fitness

Wat maakt persoonlijke begeleiding voor fitness in Tilburg nu zo speciaal? Het draait allemaal om jou. Geen algemeen fitnessplan, maar een op maat gemaakt schema dat past bij jouw lichaam, doelen en levensstijl. Je trainer leert je niet alleen de juiste technieken, maar kijkt ook naar je voeding, slaap en stressniveaus. Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal begrijpen we dat elk individu uniek is. Daarom bieden we een holistische benadering van fitness, waarbij je persoonlijke begeleider je ondersteunt, motiveert en uitdaagt om je grenzen te verleggen. Je kunt bij ons terecht voor diverse fitnessmogelijkheden, zoals:

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Nieuw bij Leefstijl club Totaal Vitaal, Easy Motion Skin!

Op de locatie Noordhoekring is sinds december 2021 het EMS (Electro Muscle Stimulation) pakket uitgebreid met Easy Motion Skin. Easy Motion Skin is volledig in lijn met de tijd en biedt een volledige en eenvoudige training voor het lichaam. Snelle kracht, uithouding, anticellulitis of body relax – je trainingsprogramma is veel groter met de Easy Motion Skin. Met een trainingssessie van slechts twintig minuten kan je al resultaten behalen die tot 18x beginnen met de gebruikelijke training zonder EMS. Kracht-, cardio- van stofwisselingseenheden in statische van dynamische vormen kunnen zowel binnen als buiten worden gecombineerd, in combinatie met de trainingstoestellen en verlies materialen. Deze trainingen kunnen advies van in duo’s. Wil je een training zonder pak? Dat kan natuurlijk ook bij een van onze personal trainers. Je krijgt een persoonlijke training van dertig minuten en er wordt gewerkt aan jouw doelen. Personal Training bij Totaal Vitaal sporten met 100% aandacht voor jou.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Zet de stap: vraag nu meer informatie aan

Overweeg je persoonlijke begeleiding voor fitness in ons sportcentrum in Tilburg? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek hoe je met de juiste begeleiding jouw fitnessdoelen kunt behalen. Voel je fitter, sterker en gezonder met de ondersteuning van een deskundige trainer. Schrijf je direct in via het formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.