Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Wil jij gaan sporten in Tilburg bij een sportclub die meer biedt dan alleen fitnessapparaten? Dan zit je bij Lifestyle Club Totaal Vitaal goed. Wij zijn een sportcentrum waarin we jou helpen jouw doelen te bereiken. Dit doen we door middel van onze persoonlijke aanpak. We hebben een team ervaren coaches die een persoonlijk plan voor jou opstellen aan de hand van jouw wensen. Wil je fitter worden, afvallen of heb je klachten en wil je hier vanaf? Dan helpt het om te gaan sporten bij onze specialist in Tilburg.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Vele mogelijkheden wanneer je bij ons komt sporten in Tilburg

Sporten bij ons in Tilburg pakken we breed aan, zoals met fysiosport om klachtenvrij te bewegen, cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en eFlexx en nog veel meer. Op die manier beschik je over alle nodige hulpmiddelen en professionele begeleiding om jouw lichaam snel gezonder, fitter en sterker te maken. Intensiteit is bij ons geen doel op zich. Het gaat er om wat jouw lichaam nodig heeft.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Personal training volgen

Bij sporten bij ons in Tilburg hoort ook personal training. Hoe persoonlijker de aanpak, hoe beter de resultaten zijn. Jouw persoonlijke plan bestaat uit alles wat jij nodig hebt. Wil je afvallen en ook leren gezond te eten? Dan zorgen wij er ook voor dat een voedingsdeskundige jou advies hierover geeft. Zo is elk plan volledig op maat en houden wij rekening met eventuele zwakke punten, blessures of persoonlijke wensen als jij bij ons wilt sporten in Tilburg. Andere methodes, zoals Medical Fitness Therapy, dry needling en Cesar– en oefentherapie, dragen allemaal bij tot jouw fitness. Ook lifestyle coaching helpt daarbij, aangezien je op die manier nieuwe gewoontes sneller en gemakkelijker in je leven integreert. Op die manier bereik je mooie en blijvende resultaten.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je direct aan de slag met sporten in Tilburg middels een persoonlijk sport- en bewegingsplan? Vul ons contactformulier in of bel ons direct. De specialisten bij ons sportcentrum helpen je graag verder wanneer je belt naar 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.