Voedingsadvies in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Of je nu wil afvallen, fitter wilt worden of je gewoon beter wil voelen, voedingsadvies in Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal maakt het mogelijk. Zelf je voedingspatroon aanpassen kan een goed idee zijn, maar met professionele hulp bereik je sneller en op een gezondere manier resultaten. Een gediplomeerde gewichtsconsulente kan je als geen ander helpen om dat te doen.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Voedingsadvies in Tilburg: diepgaande analyse voor blijvende resultaten

Afvallen is méér dan minder eten. Het vraagt om een fundamentele verandering van de totale leefstijl. Dankzij ons voedingsadvies in Tilburg weet je precies welke levensstijl factoren je moet aanpakken en bereik je sneller de gewenste resultaten. Als je wil afvallen wil je natuurlijk dat je daarna op gewicht blijft. Dankzij professioneel voedingsadvies, waarbij de focus ligt op het behouden van je nieuwe gewicht, is dat mogelijk. Door middel van een grondige analyse van de complete lichaamssamenstelling weet je precies welke aanpassingen jouw lichaam nodig heeft om gewicht te verliezen. Hiervoor wordt een Inbody scan gebruikt. Een professioneel en betrouwbaar meetapparaat dat met 98 procent nauwkeurigheid je lichaamssamenstelling weergeeft. Voor hulp bij afvallen is in bepaalde gevallen vergoeding mogelijk vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Neem contact op

Wil je graag meer info over voedingsadvies in het sportcentrum van Lifestyle Club Totaal Vitaal in Tilburg? Neem contact op via het contactformulier of bel ons. Dit kan via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.