Voedingsdeskundige in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Wil je gezonder eten en zoek je daarvoor hulp bij een voedingsdeskundige in Tilburg of omgeving? Bij Lifestyleclub Totaal Vitaal koppelen we jou aan een voedingsconsulent in Tilburg die je helpt om gezonde voeding onderdeel te maken van je dagelijks patroon. Voeding speelt namelijk een prominente rol als jij wilt afvallen, fitter wilt worden of zelfs wilt aankomen in spiermassa. Onze voedingscoach uit Tilburg helpt jou hierbij. Wat maakt de inzichten en begeleiding van een voedingsdeskundige in Tilburg nu precies zo de moeite waard en wat kan je verwachten? Wij leggen het uit.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Verantwoord afslanken dankzij een voedingsdeskundige in Tilburg

Dankzij onze BGN-gediplomeerde voedingsconsulent in Tilburg kun jij op een gezonde en verantwoorde manier afslanken. Deze voedingscoach bij onze sportkliniek in Tilburg weet precies welke aanpassingen je moet doen om gewicht te verliezen, door je te begeleiden om gezonder te eten. Dit gebeurt natuurlijk op een verantwoorde manier, zodat je jojoën voorkomt. Ook blijf je dankzij onze voedingscoach in Tilburg gemakkelijker op gewicht – zelfs op latere leeftijd.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Diepgaande analyse bij een voedingsdeskundige in Tilburg

Een voedingsconsulent in Tilburg gaat natuurlijk niet zomaar aan de slag met jouw voedingspatroon. De gewichtsconsulente maakt gebruik van professionele meetapparatuur om de samenstelling van jouw lichaam te bepalen. Door middel van een Inbody Scan weet jouw voedingscoach in Tilburg precies hoeveel vetmassa, spiermassa, botmassa en vocht jouw lichaam bevat. Op basis daarvan stelt hij of zij net als een diëtiste een voedingsschema op, waarmee je op een gezonde manier afvalt. Dat garandeert dan weer voor dat de resultaten écht blijvend zijn. Ten slotte kan je zo altijd rekenen op gedegen advies en antwoorden op je vragen!

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Contact met een voedingsconsulent in Tilburg

Zou je graag meer te weten komen over de begeleiding van een voedingsdeskundige of voedingsconsulent in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen.