Dry needling in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Als je last hebt van aanhoudende spierpijn of knopen in je spieren, dan biedt dry needling in Tilburg wellicht de verlichting die je zoekt. Deze innovatieve therapie wordt steeds populairder onder mensen die op zoek zijn naar effectieve manieren om hun spiergerelateerde klachten aan te pakken.

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

De werking en voordelen van dry needling in Tilburg

Dry needling is een gespecialiseerde fysiotherapeutische behandelmethode die zich richt op het verlichten van pijn en spanning door het behandelen van zogenaamde ’triggerpoints’ in de spieren. Deze triggerpoints zijn verharde plekjes in de spier die niet alleen pijn op de plek zelf kunnen veroorzaken, maar ook in andere delen van het lichaam. Door een dunne naald in deze punten te steken, kan de spier zich ontspannen en de pijn afnemen. Dry needling in Tilburg onderscheidt zich van traditionele acupunctuur doordat het zich specifiek richt op spierknopen en niet op energiebanen. De voordelen? Een snelle verlichting van spierspanning, een verhoogde bewegingsvrijheid en vaak een direct voelbare vermindering van pijn.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Zet de eerste stap: Vraag nu meer informatie aan

Het klinkt misschien een beetje intimiderend, naalden en spieren. Maar velen hebben al baat gehad bij dry needling in Tilburg en hebben aanzienlijke verlichting ervaren. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandelmethode met een personal coach? Heb je vragen of wil je weten of het ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan nu het initiatief. Vraag meer informatie aan en laat je deskundig adviseren door het team van Lifestyleclub Totaal Vitaal, hét sportcentrum in Tilburg. Gun jezelf de kans om vrij te zijn van aanhoudende spierpijn en ontdek de mogelijkheden van dry needling in Tilburg. Je lichaam zal je dankbaar zijn!