Verminder rugklachten in Tilburg

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Lifestyle Club Totaal Vitaal is hét adres waar je heengaat bij rugklachten in Tilburg en omstreken. Als je last hebt van een stijve of pijnlijke rug, dan is een snelle aanpak belangrijk. Enkel op die manier is het mogelijk om je rugspieren blessurevrij en veilig te versterken. En daar word je zeker gelukkiger van. Zet nu de eerste stap naar een leven zonder rugklachten en vraag alle (start)informatie aan bij lifestyle club totaal vitaal Tilburg via het contactformulier!

  • Bepaal jouw persoonlijke doelen
  • Wij helpen jou aan een sterkere en gezondere rug
  • Ontvang eenvoudig alle (start)informatie

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Een specialist bij het verminderen van rugklachten in Tilburg

Rugklachten verminderen met behulp van een coach in Tilburg biedt heel wat interessante voordelen. Zo maakt men gebruik van specifieke fysiotherapeutische methodes om rugpijn te verminderen. Vaak ligt de oorzaak in een ander deel van het lichaam, en die vinden is niet zo vanzelfsprekend. Professionele begeleiding helpt je daarbij om een sterker en fitter lichaam te krijgen, zodat je dagelijkse activiteiten gemakkelijker aan kunt. Ook sporten gaat zo veel beter! Ten slotte ben je bij begeleiding bij verminderen van rugklachten in Tilburg altijd zeker van een 100 procent persoonlijke aanpak. Op basis van jouw lichaam, mogelijkheden en wensen stelt jouw coach een plan op, zodat je rugpijn snel verbetert.

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Bereik jouw persoonlijke doelen

Nog een reden om rugklachten bij ons in Tilburg te verminderen met behulp van een ervaren fysiotherapeut? Je kan jouw fitness- of gezondheidsdoelen snel en op een verantwoorde manier bereiken. Het resultaat is dat je rugpijn verdwijnt, waardoor je voortaan ook makkelijker blijft bewegen. Dit helpt rugklachten in het vervolg voorkomen. Je wilde altijd al je stijve rug en rugklachten aan willen pakken, maar je wist niet zeker waar en hoe? Neem het heft dan eindelijk in eigen hand en kom naar Lifestyle Club Totaal Vitaal Tilburg – de fysio die bij jou past!

  • Veilig en blessurevrij trainen om de rugspieren te versterken
  • Rugpijn en rugklachten verminderen met fysiotherapie in Tilburg
  • ‌Krijg een fitter en sterker lichaam
  • Fysiotherapie met 100% aandacht voor jou

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Neem contact op voor een behandeling

Wil je graag meer te weten komen over fysiotherapie in het centrum van Tilburg bij Lifestyle Club Totaal Vitaal of over de fysio die wij op maat aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.