Sportschool in Tilburg midden in het centrum

Persoonlijke aandacht

Totaal Vitaal Check

Gratis kennismaking

Bij onze sportschool in Tilburg-Centrum is beweging de basis van jouw gezondheid. Hier krijg je hulp van professionals. Dankzij de ervaring van gecertificeerde life coaches bereik je snelle resultaten, die ook blijven. Een grondige aanpak waarbij zowel voeding als sport en andere factoren geanalyseerd worden, garandeert een complete verandering van levensstijl. Dit gebeurt altijd op een duurzame en gezonde manier, waardoor bijvoorbeeld jojoën niet op de loer ligt. Dat maakt gezond op gewicht blijven nog zoveel gemakkelijker!

Waarom Totaal Vitaal?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Totaal Vitaal altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Breed aanbod in sport

Totaal Vitaal heeft een breed aanbod in sport, denk aan: Fitness, GLI, Cirkeltraining, BenFit en nog meer, de keuze is aan jou.

Ervaren instructeurs

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Sportschool in Tilburg-Centrum: van voeding tot training en meer

Om écht gezond en fit te worden is een totaalaanpak nodig. Bij jouw sportschool in het centrum van Tilburg krijg je dan ook goede en persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken. Of je nu wil afvallen, spierkracht wil opbouwen of rugklachten wil verminderen, jouw coach staat voor je klaar. Zo krijg je een duidelijk beeld van je huidige lichaamssamenstelling door middel van een professionele analyse. Op die manier stelt jouw coach een persoonlijk plan op om te gaan sporten, inclusief voedingspatroon en sportschema. Het resultaat? In slechts enkele weken tijd ervaar je al een grote verbetering in je algemene gezondheid. En dat dankzij betrouwbaer hulpapparatuur en de kennis en kunde van een voedingsconsulente en trainer!

Neem contact met ons op

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Fitness les

Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Fitness les

Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Fitness apparatuur

Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Balans: dé sleutel tot een gezonde levensstijl dankzij coaching in Tilburg

Een persoonlijke coach in Tilburg beseft dat langdurige resultaten neerzetten enkel kan als er lichamelijke en geestelijke balans is. Bij het opstellen en uitvoeren van jouw op maat gemaakte plan houdt jouw persoonlijke coach in Tilburg tijdens coaching altijd rekening met de balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Dat maakt het zoveel gemakkelijker om jouw doelen te bereiken! Jouw persoonlijke lifestyle coach in Tilburg kan je middels coaching als geen ander helpen om de juiste voedingsgewoontes, vorm van beweging en manieren om te herstellen, te integreren in je leven. Zo zie je jouw eigen gezondheid en fitness elke dag verbeteren – en houd je het ook vol!

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitnessapparatuur

Cirkeltraining

Wil jij starten met bewegen, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar een sportschool steeds uit? Dan heeft Totaal Vitaal in Tilburg voor jou de oplossing! Maak kennis met cirkeltraining in de vorm van Milon of eGym en e-Flexx. Waar volledige trainingen maar 30 minuten duren! De Milon Cirkel en eGym zijn beide veilige manieren van sporten.

GLI progragramma

GLI

GLI is het meest succesvolle leefstijlprogramma van Nederland. GLI is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen.

Fitness training

Fitness

Zoek je een sportschool in Tilburg waar jij je thuisvoelt, een goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Totaal Vitaal de beste keuze!

Fysiotherapeut ter werk

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in Tilburg-Centrum? Dan zit je goed bij Totaal Vitaal. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven. Wij zijn ervan overtuigd dat klachten voorkomen altijd beter is dan genezen en daarom bieden wij naast fysio op maat ook nog voedings- en bewegingsadvies in Tilburg.

EMS training

EMS Training

Easy Motion Skin training bij ons in Tilburg is de dé oplossing voor mensen die snel resultaat willen hebben. Door middel van laagfrequente elektrische impulsen tijdens de training worden de spieren extra gestimuleerd, waardoor sneller resultaat kan worden behaald! In trainingen van slechts 20 minuten wat gelijk staat aan 3 uur krachttraining!

BenFit & Slimdiet programma

BenFit & Slimdiet

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde levensstijl te realiseren. Hier wordt er een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Jouw coach helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Fitness les

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Neem contact met ons op

Naast een persoonlijk plan bieden wij je in onze sportschool in het centrum van Tilburg ook andere opties. Wil jij bijvoorbeeld snel resultaat zien? Dan kun je ook kiezen voor een EMS-training. Hierbij worden de spieren extra gestimuleerd waardoor jij nog sneller strak in je lichaam zit. Wil je meer weten over de sportschool in het centrum van Tilburg van Lifestyle Club Totaal Vitaal? Vul ons contactformulier in of bel ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 013 535 5056 voor Lifestyleclub Totaal Vitaal en via 013 782 0924 voor Totaal Vitaal Spoorzone.